Tuinaanleg

Met vakmanschap, werkplezier en veel liefde voor groen kan je op ons vertrouwen voor een complete tuinaanleg.

Grond- en graafwerken

Voor graafwerken en grondwerken beschikken we over een eigen machinepark. Onze machines staan altijd ter onze beschikking. Daardoor geniet u van een snellere service.
grasmatten aanleggen naast zwembad

Gazonaanleg

Bij het aanleggen van een nieuw gazon of het herstellen van bestaande gazons werken wij enkel met de betere grasmatten, grasmeststoffen en grasvoedingsstoffen voor een knalgroen resultaat.

beplanting

Beplanting

Een mooie beplanting van je tuin zorgt naast de juiste sfeer ook voor privacy, geluidswering en schuilgelegenheid voor dieren. Samen zoeken we naar de beste beplanting voor jouw tuin.

terassen en opritten

Terrassen, opritten en tuinpaden

Vroeger moest bestrating vooral zeer functioneel zijn. Wij helpen je graag bij het aanleggen van een oprit, tuinpad of terras die deel uitmaakt van het hele tuinontwerp.

Tuinafsluitingen

Tuinhekken en schuttingen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke materialen, vormen en kleuren. Wij zorgen dat de materialen perfect aansluiten bij jouw gewenste tuinstijl.
tuinverlichting

Tuinverlichting

Strategisch geplaatste tuinverlichting accentueert de mooiste plekken in jouw tuin en verlicht de wandelpaden als het donker is. Kies daarom voor een goed doordacht aanplantings– en tuinverlichtingsplan.

Een nieuwe tuin aanleggen? Wij denken graag met je mee.

Chatbubbles
Bezichtiging ter plaatse

We komen bij u langs om uw tuin te bekijken – gratis, natuurlijk. We luisteren naar uw wensen en geven eerlijk onze mening, doorspekt met knap advies.

Document Text
Gedetailleerde offerte

We bezorgen u een gedetailleerde offerte, op maat van uw voorkeuren. Gaat u akkoord? Dan plannen we uw werken netjes in én komen we die planning na.

Checkmark Circle
Tevredenheidsgarantie

Na afloop van de werken inspecteert u samen met ons het resultaat. Nog opmerkingen? Dan brengen we die graag voor u in orde.