Over ons

Met vakmanschap, werkplezier en héél veel liefde voor groen nemen we de tijd om jouw tuin tot het kleinste plantje toe te verzorgen.

Ervaring
Koen is een echte tuin- en plantenliefhebber. Om zijn gedrevenheid om te zetten in puur vakmanschap, volgde hij een opleiding in landbouw en biotechnologie. Mede door zijn uitstekende scholing alsook zijn ondernemerschap is hij er in 2006 in geslaagd om zijn passie te vertalen naar een professionele stiel als tuinman. Om het uiterste uit zijn projecten te halen zet Koen bewust in op de combinatie tussen opkomend talent en zijn eigen ervaring.
terassen en opritten
tuinman wolvertem
Missie en visie
Koen houdt van Groen en dat mag je letterlijk nemen.. Koen en zijn team verzorgen het onderhoud en aanleg van tuinen, zodanig dat je het maximale genot uit jouw tuin haalt.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf – sinds 2006 – die de klant de zorg ontneemt betreffende het onderhoud en aanleg van tuinen, zodanig dat de klant maximum kan genieten. Onze vizie is om klanten een verzorgde tuin aan te bieden met maximale hulp van kwalitatieve machines en menselijke kennis die op regelmatige wijze vernieuwd wordt en dit zowel voor de werkgever als werknemers.
Chatbubbles
Bezichtiging ter plaatse

We komen bij u langs om uw tuin te bekijken – gratis, natuurlijk. We luisteren naar uw wensen en geven eerlijk onze mening, doorspekt met knap advies.

Document Text
Gedetailleerde offerte

We bezorgen u een gedetailleerde offerte, op maat van uw voorkeuren. Gaat u akkoord? Dan plannen we uw werken netjes in én komen we die planning na.

Checkmark Circle
Tevredenheidsgarantie

Na afloop van de werken inspecteert u samen met ons het resultaat. Nog opmerkingen? Dan brengen we die graag voor u in orde.